Twilight zone morgen

For en rar morgen… I dag var en sånn dag, en sånn en hvor det er litt vanskelig å stå opp når klokka ringer. Vekkerklokka står på 06.00, men etter å ha slumra litt kommer jeg meg ut fra under dyna kvart over. Er i dusjen halv og klar med ytterklærne på hel.

Det er da jeg kommer på at jeg skal på et frokostseminar som begynner 9 og jeg har alt for god tid. – Ja ja, tenker jeg. Jeg drar like gjerne til sentrum nå så tar jeg meg en latte og koser meg på en café.

Men neida.

På vei til bussen sjekker jeg om bussen er i rute på telefonen. Tilfeldigvis ser jeg nøyere på klokkeslettet på telefonen denne gangen. Jeg ser alle numrene og ikke bare de to siste: 08.04!

Plutselig har jeg mista en time! Må sjekke armbåndsuret som viser samme tid. Jeg blir rett og slett satt ut. Og jeg er plutselig forsinka og ikke ute i veldig god tid.

Jeg føler fremdeles at jeg er i the twilight zone og ikke at jeg slumra i 1 time og 15 min istedet for bare et kvarter. Har på følelsen at denne dagen ikke har vist meg alt den har på lur for meg i dag….

Reklamer

2 tanker på “Twilight zone morgen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s