Åh ja! Så irriterende! Her er det flere gode tips for hvordan komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen. Og om du sier at man kan da bare gå gjennom Fast Track (hvis du er så helsig å ha muligheten til det) så se ikke bort fra at alle disse samme menneskene fort kan befinne seg der også.

Hurpehjørnet

FlyplassJeg befinner meg relativt ofte på en flyplass. Hvis man skal reise noe særlig lenger enn fra Oslo til Tønsberg nå om dagen blir det gjerne til at man oppsøker dette stedet der mennesker fra alle verdenshjørner møtes i forbifarten før de reiser videre til sin destinasjon.  (Heretter kalt skjærsilden)

I skjærsilden er det opptil flere ting å irritere seg over, men det absolutt verste er folk som ikke har tenkt over at de skal igjennom sikkerhetskontrollen.

…og vet du hva? Veldig mange skjenker ikke dette en tanke før de har nådd frem til plastkassene man samvittighetsfullt skal legge sine eiendeler nedi for å kjøre dem gjennom røntgenmaskinen!!

Så når man står der da, og har forberedt seg med å ta av seg sko, jakke og belte, som man holder i hånda på en ukomfortabel måte mens man planlegger hvor mange plastkasser man trenger siden både pc og ipad skal…

Vis opprinnelig innlegg 339 ord igjen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s