Bedrift

Line Hansen Kamhaug, Foto: Gry Monica Hellevik

Foto: Gry Monica Hellevik

I tillegg til min daglige kontorjobb i Standard Online AS som markedskonsulent har jeg også et enkeltmannsforetak for kveldsjobb som treningsinstruktør og for eventuelle småjobber innenfor markedsføring og materiellproduksjon.

Markedsføringsmateriell og grafisk design
Siden jeg var liten har jeg hatt interesse for tegning, lage ting, foto og reklame. Jeg har en bachelor i markedskommunikasjon fra BI Norges Markedshøyskole, samt ett års utdanning innen dekoratørfag fra Interiør- og dekoratørfagskolen (IDS). Med erfaring fra faste jobber i Norsk Revmatikerforbund og Standard Online i tillegg til oppdrag for blant annet Hørselhemmedes Landsforbund Ungdom, Oslo Nord-Vest revmatikerforening og A-hus Barnehagene har jeg fått muligheten til å produsere flere typer materiell for utgivelse, markedsføring, web, med mer.

Jeg lager trykklare filer i InDesign og Photoshop innenfor det meste av materiell, spesielt brosjyrer og plakater, men kan også lage blad og enkle webannonser.

Treningsinstruktør
Jeg har siden 2004 hatt ekstrajobb på kveldstid som først aerobicinstruktør og nå bare vannaerobicinstruktør på Vestkantbadet. Blant kunder/arbeidsgivere er KLP Bedriftsidrettslag i Oslo (frem til våren 2012), Hauketo Fotballag (1 år for jentelag) og vannaerobic på Vestkantbadet siden 2007. Jeg har kurset «Gymnastikk i tiden» som utdanningsgrunnlag, og har mange års personlig erfaring som utøver innenfor friidrett, og da spesielt mangekamp.

Registrert firmanavn: Line Hansen Kamhaug
Organisasjonsnummer: 993 555 363

Kontakt med på
E-post: line@kamhaug.no
Mobil: 90 60 74 48

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s