Om meg

Line Hansen Kamhaug, Foto: Gry Monica Hellevik

Foto: Gry Monica Hellevik

Jeg heter Line Kamhaug Hopmoen (tidligere Line Hansen Kamhaug) og er 4. generasjon Osloboer som jobber med markedsføring og kommunikasjon i Standard Online. På fritiden liker jeg å gå tur med hunden min, turorientering, se amerikanske TV-serier og filmer (det er så mye mer underholdende…), lese adventure/thriller/crime paperbacks, lage mat og reise.

Jeg er en markedskonsulent med bred erfaring og kunnskap på flere felt, med spesiell kompetanse innenfor digital kommunikasjon og markedsføring. Jeg har de siste årene jobbet veldig bredt med mange forskjellige oppgaver innenfor markedsføring spesielt via nett, som innhold på bedriftens nettsider og nettbutikk, SEO, AdWords, analyse med Google Analytics, administrasjon av og annonsering via sosiale medier, strategisk planlegging av nettsidenes oppbygging, med mer.

I tillegg til min dagjobb jobber jeg som vannaerobicinstruktør på Vestkantbadet og hjelper innimellom bekjente med blant annet å produsere markedsmateriell og lignende. Se gjerne min informasjonsside om mitt enkeltmannsforetak.

Kontakt med gjerne på:
Mobil: 90607448
Epost: line@kamhaug.no

Du finner meg også her:
Twitter
LinkedIn
Facebook
Instagram

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s